Vær sikker i din sag i brugen af Apple Carplay

08 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Man ser flere og flere biler, der benytter sig af at have Apple Carplay som en del af deres sortiment, og man forventer efterhånden, at det er noget, som der følger med de fleste moderne biler.

Som når man for nogle årtier siden blev begejstret, hvis der var aircondition i en bil, mens man nu regner med det og bliver decideret skuffet og undrende, hvis der ikke er det, og man udbeder sig en forklaring, så ender det måske med, at Apple Carplay bliver en fast del af sortimentet i bilerne fremover, når man laver dem.

Men det kræver lige noget tilvænning for de fleste mennesker at finde ud af, hvordan man bruger det.

For nogle falder det dem naturligt, specielt fordi de er vant til Apple-produkter, mens der er andre, der måske lige lærer det mest nødvendige at kende eller bare nogle få funktioner, og så lærer de det aldrig at kende fuldt ud.

Apple Carplay

Bliv helt fortrolig med Apple Carplay

Det er lidt en skam, hvis man ikke udnytter de mange funktioner, som der her tilbydes, for det kan gøre en rejse meget lettere, om man vil høre musik, lytte til en podcast, finde vej eller snakke over telefonen.

Man vil nok ærgre sig, hvis man finder ud af det alt for sent, når man så indser, på hvor mange køreturer det ellers kunne have hjulpet en; men det er trods alt bedre sent end aldrig, at man lærer det at kende, så man kan bruge det i fremtiden.

Derfor kan det måske lige svare sig, at man bare sætter bilen i tomgang og i parkeringsfunktionen, mens man lærer Apple Carplay at kende en dag, så man ikke skal gøre det, mens man er ude at køre, hvor man så holder fokus for meget på skærmen, end man gør på at kigge ud på vejene.

Flere Nyheder