Sørg for løbende at opdatere jeres ægtepagt, når der sker ændringer i jeres økonomi

Hvis I har fået oprettet en ægtepagt, da I blev gift, er I allerede et skridt foran en lang række andre mennesker. Det er nemlig en god ide, at I har taget beslutningen om at finde ud af, hvad der skal være særeje, og hvad der skal være fælleseje, da I stadig var gode venner. Det kan være med til at sikre jer mod en række ubehagelige økonomiske situationer, både mens I er gift, og hvis I skulle blive skilt. Det er dog også vigtigt, at I løbende opdaterer jeres ægtepagt, så den hele tiden svarer til, hvordan jeres økonomiske situation er på nuværende tidspunkt. 

Et godt sted at få opdateret jeres ægtepagt er hos Hviid Advokater. De har kontorer rundt om i hele landet og har nogle meget dygtige og kompetente advokater. De kan derfor nemt og hurtigt og ovenikøbet til en favorabel pris på ægtepagt hjælpe jer videre i forløbet. 

Hviid Advokater tilbyder at læse din nuværende ægtepagt igennem og finde ud af, om den passer til jeres nuværende situation. Det vil de faktisk gøre helt gratis. Det er derfor en god ide at få gjort det. Hvis de finder, at ægtepagten bør ændres, koster det jer selvfølgelig nogle penge. Men det kan også være med til at spare jer for mange penge senere hen. 

Der kan ske mange ting rent økonomisk i løbet af et ægteskab. Det gælder ikke mindst, hvis I er blevet gift som meget unge. Det kan være, at den ene af jer arver en del penge. Så kan det være rart at have dem som særeje. Det kan også være, at der er en af jer, der starter egen virksomhed, så er det også en god ide, at I får sikret hinanden og jer selv bedst muligt. 

En ægtepagt er nemlig ikke kun et økonomisk værn i forbindelse med skilsmisse. Den kan også få betydning, mens I er gift. Hvis den ene af jer vælger at starte egen virksomhed, kan I risikere at hæfte begge to, hvis virksomheden går konkurs, og I ikke har en ægtepagt. 

Hvis du gerne vil give dit voksne barn et forskud på arven, kan det også være en god ide at sikre, at det bliver en del af dit barns særeje. Det vil altså ikke have noget med din ægtepagt at gøre, men med dit barns. Som forælder bør du altid træde varsomt i forhold til dit barns ægteskab, men du kan få god hjælp af Hviid Advokater til at have de rette argumenter på hånden.