Søger du et godt og effektivt powerapp-kursus i København?

Har du eller dine medarbejdere brug for kurser i Office 365 eller PowerApps? Og har I brug for enten et kursus for en enkelt medarbejder eller for jer som samlet gruppe tilpasset jeres niveau og ambitioner?

Det smarte ved Microsoft PowerApps er, at I på en nem måde kan udvikle apps, så jeres firma eller organisation får adgang til data, uanset hvad I bruger af devices. Jer, der er superbrugere, kan lege med at udvikle, så det passer til jeres organisation, uden at programmere. Det kan sammenlignes med at lave en præsentation i PowerPoint og tilsætte makroer som i Exel.  

Det største udbud af kurser i PowerApps og Office 365

4D A/S har det største udbud af kurser i PowerApps og Office 365 i Danmark. De har designet et særligt kursuskoncept og kan tilpasse kurserne til det niveau, der passer til dig og det, du vil have ud af kurset. 

På 4D.dk/kurser kan du læse detaljerne om det planlagte powerapps kursus i København. Det er et såkaldt åbent og er oplagt for dig, der selv skal på kursus. De afholder ligeledes virksomhedskurser, der kan tilpasses jeres niveau og ambitioner. Hvis I ønsker at deltage som en større gruppe, laver 4D også workshop-kurser, hvor der vil være konsulentassistance. 

Hvad er kursuskonceptet?

Kursuskonceptet indeholder gennemarbejdede materialer, gratis hotline efter kurset, gratis rådgivning, certificerede instruktører, afholdelses- og tilfredshedsgaranti, hands-on træning. 

Kursuscentret ligger centralt placeret på Strøget i Kbh, og I får dejlige omgivelser med 13 lyse kursuslokaler, aircondition og 3 terrasser, kraftige PC’er og store skærme samt et effektivt lærer-elev system. Forplejningen er lækker morgenmad samt friskbrygget kaffe, te, vand, sodavand, frugt, sødt mm. hele dagen og frokost på en italiensk restaurant. 
 
4D har fokus på, at uanset hvor smarte nye systemer er, så er de kun smarte, hvis vi er trænet til at bruge og udnytte dem korrekt. Lad ikke dine medarbejdere i stikken, men klæd dem ordentlig på med et godt kursus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *