Slibning af gulve på trapper i København

Slibning af gulve på trapper i København

Ja, en gulvafslibning på gulve i København indeholder sådan set også en trappegang eller trappetrin i sig selv samt eventuelt de tilhørende gelændere og andre specielle dele og detaljer ved trapper, du ønsker slebet ned, hvis gulvafsliberen kan klare dette.

Det kan gulvafsliberen oftest bedst bedømme ved at komme ud at kigge på din trappe selv og røre ved den. Det er ikke nok som kunde at sende billeder af trappen, da gulvafsliberen og hans assistenter bedst kan tage besyv af et gulv ved at mærke det med egne hænder.

Som oftest sliber selv gulvmanden et par centimeter ned i træets overflade, der svarer til en til tre centimeter afhængigt af, hvor voldsomt beskadiget, falmet eller på anden måde slidt dine trappetrin er.

Gulvmanden kan klare mange brede og lange trapper, men eventuelt skal der afsættes mere end én dag til at ordne træ-trinnene, for det kan tænkes, man måske har brug for en gulvafhøvling før gulvafslibningen på trinnene.

Bagefter skal man også helst bruge den rette efterbehandling på disse træ-trappetrin, så de kan få mulighed for at hele sig bedst muligt og være klar til brug efterfølgende.

Trapper bliver jo ofte brugt dagligt og er modsat et lokale noget svær at lukke af, mens efterbehandlingen sætter sig for at virke.

Derfor skal du regne med at afsætte en håndfuld timer, før trinnene kan betrædes igen uden at gøre skade på efterbehandlingens virkning.

Oftest skal man regne med en seks timer, før gulvet på trinnene er klar til at blive brugt igen, så her kan det være en idé at få lagt efterbehandlingen lige før, man går i seng (og selvfølgelig opholder sig i soveværelserne imens), så efterbehandlingen er klar dagen efter.

Så skal man dog også have et toilet ovenpå imens og ikke håbe, man får gæster i løbet af natten, så man skal ned og åbne op for dem.

Tiden, gulvet skal hele, og hvilken efterbehandling der egner sig bedst til dine trægulve, kan du spørge din gulvmand om.