Planlagte rejser til farverige Bali med Jesper Hannibal

Trænger du til at trække stikket ud og slappe af under solen i eksotiske og farverige omgivelser? Hos Jesper Hannibal kender de alt til længslen efter syden, og har specialiseret sig i at sammensætte arrangerede rejseoplevelser til eventyrlystne turister, der søger sol, afslapning og frisk luft i en række udvalgte lande. I deres katalog kan du bl.a. læse mere om deres rejser til en af Indonesiens mest populære turist-øer – Bali.

Gæstfri lokalbefolkning og solrigt klima

Som turist på Bali vil du blive taget godt imod af en varm og imødekommende lokalbefolkning. Samtidig er klimaet på Bali helt perfekt for turister, der elsker solen, og drømmer om at bruge timevis på stranden eller på gåture i øens frodige natur. Oplev bl.a. hvordan solen maler aftenhimmelen gul i nogle områder; fordyb dig i den lokale kunst og kultur i Ubud; eller oplev regnskov og kaffeplantager på øens nordvestlige del. Som turist på Bali kan du både slappe af, udvide den kulturelle horisont, og få billedskønne motiver med hjem til fotoalbummet.

I Bali ligger de fleste store seværdigheder tæt på hinanden, og du vil derfor nemt kunne bevæge dig rundt og få det meste med, uden at skulle bruge timevis på transport. Det giver rejsende på Bali ro til at bruge god til på de forskellige pitstops under opholdet, og få det optimale ud af nuet.

Find den rejsepakke der passer dine ønsker

På hjemmesiden hos Jesper Hannibal kan du læse mere om indholdet på det varierede udvalg af arrangerede ture. Du kan vælge en bæredygtig rejse med fokus på grønne oplevelser i øens skovområder; opleve øen på afslappende vis fra et sejlskib forbi Lombok, Flores og Komodo; holde klassisk badeferie krydret med kulturelle oplevelser; eller dyrke romantikken i luksustelt og på sightseeing i Balis skønneste områder.

Kig forbi hjemmesiden og læs mere om Jesper Hannibals bali rejser.