Opdaterede og aktuelle PostNord priser – find dem online

Opdaterede og aktuelle PostNord priser - find dem online

Når du skal sende en pakke, kan det godt være svært at vælge hvilken leverings service man skal vælge. Der er mange gode aktører på markedet her til lands – for eksempel PostNord, GLS, UPS, DHL, Bring og DAO. Mange af disse har op til flere produkter, og det kan i det hele taget være svært at gennemskue hvad der er bedst. Men hvis du ønsker en pålidelig og stabil service, kan du altid gå med det sikre valg, nemlig PostNord.

Hvorfor vælge PostNord?

PostNord er en fælles nordisk post og distributions koncern, som opstod i 2009 da tidligere stats ejede Post Nord blev overdraget til et svensk moder selskab. Dette selskab ejede i forvejen det tilsvarende svenske post selskab Posten AB – og til sammen udgør de to i forvejen store spillere på markedet en sand gigant.

PostNord er den største operatør på det nordiske marked når det handler om leverings tjenester, såvel for private som for erhverv kunder. PostNord kender Danmark fra sine mange år som monopoliseret og stats ejet post firma, og er stadig i besiddelse af en omfattende infrastruktur i form af distributions terminaler, fragt centre og posthuse rundt omkring i Danmark.

Der ud over har PostNord udbygget sit kontakt netværk med en lang række afleverings og afhentnings faciliteter. Foruden de faste posthuse og post kontorer, opererer PostNord også med pakkebokse og pakkeshops, som er placeret i såvel supermarkeder som kiosker og dagligvare butikker i alle danske byer.

Når du benytter PostNord som din post og forsendelses operatør, får du glæde af disse mange fleksible muligheder for såvel aflevering og afhentning af pakker. Og vælger du forsendelse med sporing, kan du ved hjælp af PostNords smarte track and trace app spore pakken på dennes færd direkte på din smartphone eller tablet.

Læs mere om PostNord på danske-fragtpriser.dk