Kan man udføre maling af fliser i brusekabine?

11 oktober 2021
Christina Dueholt

advertorial

Tro på dig selv – men også de professionelle 

Tror du selv, at det er muligt at male fliser i en brusekabine? Nej vel? Der kan du faktisk godt tro om. For det er nemlig muligt at komme nemt uden om en mulig renovering, hvis altså du selvfølgelig bare ved, hvad du skal gøre. 

En måde at gøre det på, kan blandt andet være gennem en professionel. Og når der står blandt andet, er det som sådan ikke ensbetydende med, at du det er en mulighed. For hvis du vil udføre maling af fliser i brusekabine, så er det som regel nødvendigt med en person, der ved, hvad hun eller han laver. 

Lige når det kommer til maling af fliser, er det nemlig meget svært at slippe afsted med det selv på en pæn måde. Og derfor kan det være en god idé at pakke din indre handyman væk – også selvom at det i mange tilfælde vil koste dig lidt dyrere. 

3 gode grunde til at tage en professionel

#1 Først og fremmest skal der bruges en meget specifik maling. Måske du tror, at du ved lige præcis hvilken, og det gør du måske også, men en professionel vil altid kunne fikse problemerne, hvis der opstår nogle, når først malingen er blevet åbnet. De vil nemlig med det samme kunne spotte, om det er det rette blandingsmateriale, som det skal være, hvis det skal kunne holde i et fugtigt rum.

#2 Derudover ved de præcist også hvilken sprøjteteknik, der passer bedst. Her kan det være svært at vide, om man overhovedet gør det rigtigt i og med, at du aldrig er helt sikker på om teknikken er korrekt – det kan nemlig ikke googles frem til som sådan, hvordan man lige gør, når det er et blandingsmateriale. 

#3 Sidste men ikke mindst, er det en vældig god idé at vælge en professionel; for så er der garanti på arbejdet.

Flere Nyheder