Hvor mange skal du have indover til videoproduktion i København?

04 maj 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Folk tror, at det er muligt at lave en videoproduktion ene mand, og lad os da bare sige med det samme, at enten kan du være et naturtalent eller et geni, der har øvet sig rigtig meget, så det kan lade sig gøre, men dem er der få af.

Eller også er du blandt de alt for mange mennesker, der tror, at man lige kan filme lidt med telefonen og eventuelt redigere det efter i et program på selvsamme eller på computeren senere, og så er det godt nok.

Det kan det bestemt være, hvis det bare er til dig selv, du filmer, men hvis vi nu er ude i, at du skal have lavet en ordentlig videoproduktion i København, så er der helt andre ting på spil.

Det er dog klart, at for mange kokke kan fordærve maden, så det handler også om, at man finder den rette balancegang til, hvor mange man skal have med, og hvem man kan undvære.

videoproduktion København

Der skal være det rette antal mennesker med til en videoproduktion i København

Selvfølgelig handler det også om ambitionsniveauet, men derefter er det også noget med, hvor mange penge man har at gøre godt med, og det kan også sætte en naturlig deadline på, hvor lang tid man har at gøre godt med.

Som det samme må man finde ud af, hvem der er instruktør på denne video, så man ikke ender med at falde over hinanden i at komme med kreative indspark, for det kan virkelig ende med at gøre det til en alt for langsommelig proces.

Så man skal altid have slutproduktet for øje, hvordan man når derhen, og så har man en plan B for, hvad man gør, hvis man møder hindringer på vejen.

Det er den slags, som professionelle folk gør, når man laver den slags videoproduktioner.

Flere Nyheder