Hvad betyder et solidt logo design for en virksomhed?

Hvad betyder et solidt logo design for en virksomhed?

Hvis du ikke helt er klar over hvorfor logo design er så vigtigt for et firma, kan du forsøge dig med et tanke eksperiment. Tænk på virksomheder som Mercedes, BMW, Shell eller McDonalds. Hvilke billeder får du på nethinden? Højst sandsynligt de utroligt genkendelige logoer, som i den fælles bevidsthed nærmest er blvet synonyme med virksomhederne bag.

Logoer er lidt lige som de piktogrammer, vi ser på vejskilte: Universelle vejvisere, som fungerer i alle sprog områder og kulturer. Lige gyldigt hvor du er i verden, vil et stort gult M fortælle dig, at her kan du få et hurtigt burger måltid. Og en lysende gul muslingeskal ved en afkørsel på motorvejen vil give dig et fingerpeg om at her kan du få tanket din bil.

Hvad er godt logo design?

Som det vil fremgå af ovenfor stående, er et selv utroligt enkelt logo særdeles vigtigt for en virksomheds branding strategi. Det afgørende for hvorvidt et logo er stærkt er dets enkelthed og anvendelighed.

Et vel designet og gennemtænkt logo behøver faktisk ikke at afbilde en virksomheds ydelser eller produkter for at være effektivt – tænk blot på Nikes Swoosh eller Macintosh’ æble.

Styrken i et logo ligger i dets konsistens, og derfor bør et firma logo kunne anvendes i alle sammenhænge – fra diverse tryksager så som brochurer, brevpapir og visitkort over hjemmeside og email signatur til eventuelle firma flag og større, udendørs skilte.

Hvor kan jeg få et godt og billigt logo design til mit nye firma?

Hvis du som nystartet virksomheds ejer leder efter en leverandør af logo design, kan du med fordel kontakte Logoshop. Logoshop har specialiseret sig i billigt logo design, som alle kan have råd til. Få meget mere at vide om professionelt logo design, og få et godt tilbud på samme, hos Logoshop.dk