Gør det ondt at få sat en ørering i?

Gør det ondt at få sat en ørering i?

Man kan faktisk støde på personer, der har fået lavet tatoveringer op og ned ad armene og måske hovedet og ansigtet med samt steder på kroppen, man tænker, er ret ømt – mens de ikke kunne forestille sig at få lavet bare en simpel ørering.

De tror ganske enkelt, at det vil gøre alt for ondt.

I det her tilfælde er det nok frygten for det ukendte, for før man fik lavet ens første tatovering, så var man nok også lige lidt betænkelig med, hvordan det ville føles.

De fleste starter da så også med at få lavet en et sted, der nok næppe gør så ondt, og så kan de udvide derfra, hvis det bliver glade for at få tatoveringer.

Det er lidt det samme med øreringer, hvis man skal have den slags, hvor der skal laves hul i ørerne: man kan starte med en mere klassisk type, og så kan man altid udvide derfra, hvis man føler lysten ved det.

En smart ting her er også modsat tatoveringer, så er det nemmere at fjerne øreringe, sætte nye i eller helt lade være med at få nye i, og hvis der er tale om små huller, så vokser hullerne ofte hurtigt sammen igen, og så kan det kun tæt på ses, at man har haft huller i ørerne.

Men kan det så mærkes, at man får lavet huller i ørerne?

Ja, det kan det sagtens, specielt hvis man har ømme ører, der er noget brusk i – for eksempel – øreflipperne, hvor de mest almindelige øreringe er at finde.

Men det er meget hurtige overstået, end hvis man skal have lavet den nævnte tatovering.

Når du først er blevet klar over, hvad der sker, så er det også overstået igen.

Skal man så have lavet større udvidelser eller videre, vil dette også kunne mærkes, men det tager man i langsomme ryk.

Via følgende link kan du se nogle spændende øreringe: https://caratdiamanter.dk/smykker/oereringe