Gå trygt til tandlæge i Aarhus

Der er mange gode undskyldninger for ikke at komme afsted til tandlæge. Her kan du læse et par af dem.

Jeg har ikke råd til at gå til tandlæge

Mange mennesker springer tandlægebesøget over fordi de mangler de fornødne finanser. Det kan måske lyde lidt hårdt, men tandlægebesøg bør prioriteres. Du bør sætte penge af til mindst én kontrol besøg om året.

Prisen på en tandlægebesøg er ikke særligt høj. De fleste tandlæger vil samtidig udvise forståelse hvis du ikke kan betale det fulde beløb for et tandeftersyn med tilhørende rensning på én gang.

Selv om det kun drejer sig om få hundrede kroner kan du med sikkerhed få en aftale med tandlægen om en rentefri afdragsordning. På den måde kan du så at sige bide regningen over. Det kan under ingen omstændigheder betale sig at undlade tandlægebesøget.

Hvis du ikke kommer af sted til tandlæge risikerer du at alvorlige sygdomme og lidelser, som kunne have været forebygget ved et årligt tandlægebesøg eller to, får tid og ro til at udvikle sig. Og så kigger du på langt dyrere og mere smertefulde behandlingsforløb.

Jeg har tandlægeskræk

En anden grund til ikke at gå til tandlæge er tandlægeskræk. Tandlægeskræk er en anerkendt angstlidelse som mange mennesker kender til.

For en person med tandlægeskræk er den blotte tanke om et tandlæge besøg direkte angstprovokerende. Til alt held er de fleste tandlæger anno 2021 godt rustet til at håndtere patienter med tandlægeskræk. Og derfor behøver du ikke at lade din angst forhindre dig i at bevare dine tænder smukke og stærke hele livet igennem.

Hvis du ønsker at booke tid hos TandlægeCenteret Clemens Torv – din tandlæge i Aarhus – kan du altid anføre at du lider af tandlægeskræk. Så vil der blive sat ekstra tid af til din konsultation, og tandlægen vil være opmærksom på din tilstand.

Book tid online på clemenstand.dk.