Fysioterapi kan være for hele familien

19 oktober 2021
Emilie Jacobsen

advertorial

Måske forbinder du primært fysioterapi med, at du kommer, fordi du har fået en skade, som du nu skal have genoptrænet. Du kan dog også få hjælp hos en fysioterapeut af mange andre grunde. Det kan for eksempel være, at du gerne vil træne eller udfolde dig aktivt sammen med dit barn. Det er der nogle fysioterapeuter, der faciliterer, og de har jo netop den viden om kroppen, der skal til for, at du kan udfolde dig trygt og sikkert sammen med dit barn og vide, at I ikke kommer til at overanstrenge jer. 

Leder du efter et sted med fysioterapi i Herning, hvor det er muligt at træne med sit barn også, kan du for eksempel se nærmere på fysserneshus.dk. De har nemlig en række forskellige former for træning, som du kan udføre sammen med dit barn. Helt fra fødslen har de faktisk efterfødselstræning, som du kan lave sammen med barnet. Dermed kan du altså nemt komme i gang med det. 

Træning med børn 

Udover efterfødselstræning kan du dog også gå til en lang række andre former for træning. Det kan for eksempel være mini motorik med dit 1-2 årige barn. Der bliver barnets motorik udfordret med forskellige øvelser. Dermed bliver det altså styrket gevaldigt – samtidig med, at dit barn har det sjovt. 

Du kan også gå til familie crossfit med dit 3-6 årige barn. Der bruger I forskellige redskaber enten indenfor eller udenfor til at træne med. For børnene vil det jo bare være en leg, men for dig som voksen vil du tydeligt kunne se, at der er et formål med det, og du vil mærke, at du bliver stærkere. Samtidig er det selvfølgelig også en sjov og anderledes måde for dig at være sammen med dit barn på. Derfor er det oplagt for dig at gøre det, så du stadig kan få trænet, selvom du er blevet forælder. 

Flere Nyheder