Find den rette bolig med hjælp fra en boligadvokat

08 juni 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Er du på udkig efter bolig? Så bør du alliere dig med en boligadvokat.

Hvad skal jeg med en boligadvokat?

Måske har du svært ved at se hvad det skal gavne at konferere med en boligadvokat forud for et bolig køb. Det kan også være at du hellere vil spare den ekstra udgift det er at betale en boligadvokats honorar.

Køb af bolig er forbundet med ikke ubetydelige økonomiske udskrivninger, og det er dyrt at flytte. Derfor er det fuldt forståeligt at du prøver at spare hvor du kan. Men det bør ikke være på rådgivning i forbindelse med bolig købet.

Du bør betragte omkostningerne relateret til din boligadvokat som en investering. Din boligadvokat leverer nyttig og ganske uvurderlig rådgivning omkring køb af bolig, og sørger derved for at du ikke uforvarende kommer til at købe katten i sækken.

eboligadvokat

Hvad gør en boligadvokat?

Boligadvokatens fremmeste opgave er at fungere som modvægt til den ejendomsmægler som forestår salget af boligen. Da en ejendomsmægler udelukkende har en interesse i at sælge så mange boliger som muligt på kortest mulig tid – og gerne til den højest mulige pris – har han eller hun ingen interesse i at oplyse dig omkring fejl og mangler ved boligen, eller om yderligere forhold som kunne påvirke din beslutning om et køb.

En boligadvokat vil kunne hjælpe dig med at identificere disse forhold på baggrund af gennemlæsning af diverse dokumentation hidrørende fra boligen. Det kan for eksempel være regnskaber eller referater fra generalforsamlinger i den boligforening hvor din nye lejlighed har sin beliggenhed, eller lokalplaner for området omkring dit drømmehus.

Af disse dokumenter vil eksempelvis sløj økonomisk drift eller planer om bebyggelse fremgå. Og med hjælp fra din boligadvokat kan du så tage stilling til om huset eller lejligheden i virkeligheden er noget for dig.

Du kan finde en god og billig boligadvokat hos eBoligadvokat – læs mere på eBoligadvokat.dk.

Flere Nyheder