Find brugte biler i høj kvalitet hos online forhandler

04 maj 2020
Astrid Pedersen
Find brugte biler i høj kvalitet hos online forhandler

Er du på udkig efter en ny bil, som kan gøre tilværelsen nemmere for dig og for din familie? Så er du sikkert på nuværende tidspunkt begravet i brochurer og hæfter fra bilforhandlere, som står i kø for at sælge dig en af de sidste nye modeller fra dit favorit bilmærke.

Du er sikkert også begyndt rent faktisk at se reklamerne for nye biler på tv og internet, samtidig med at du nærstuderer specifikationerne nøje. Men selv om du drømmer om at sætte dig ind i en spritny bil og mærke duften fra det jomfruelige indtræk og fornemmelsen af helt nye dæk mod asfalten, kommer du sandsynligvis til en brat opvågnen når du ser prisen på det skinnende vidunder.

I Danmark er nyprisen på biler nemlig svimlende høj, ikke mindst på grund af de mange afgifter og skatter, de pålægges af staten. Og derfor vil det være svært at kunne finansiere køb af ny bil uden at optage et lån til formålet.

Køb din nye bil brugt – det betaler sig

Hvis du og familien mener at I har bedre ting at bruge penge på end afdrag på et bil lån, kan I i stedet vælge at kigge i retning af brugtbils markedet. Her vil I kunne drage fordel af det berømte værdi tab, som nye biler oplever inden for de første 3 – 5 år af deres levetid.

Dette værdi tab betyder nemlig, at I vil kunne finde en brugt bil af nyere dato – måske fem år gammel – til en brøkdel af dennes nypris. I vil således kunne få meget mere bil for pengene, og behøver måske ikke engang at gældsætte jer for at kunne finansiere købet af denne. Og så vil I efter al sandsynlighed kunne have glæde af jeres nye, brugte bil i mange år.

Find brugte biler online på https://www.biltorvet.dk/ 

 

Flere Nyheder