Finansier din nye bil med et fordelagtigt bil lån

I Danmark er det en forholdsvis omkostningsfuld affære at anskaffe en helt ny bil. Priser på nye biler pumpes via skatter og afgifter op i et leje, hvor det er ganske urealistisk for den almindelige lønmodtager at følge med – i hvert fald hvis beløbet skal falde kontant.

Derfor triller mange danskere stadig rundt i gamle, slidte biler, som hverken er særligt sikre eller videre miljøvenlige. Og det er faktisk synd – for med et bil lån vil langt de fleste kunne få råd til en ny bil med et betydeligt højere niveau af såvel tryghed og drift sikkerhed som energi effektivitet.

Spar penge til hverdag med en ny bil

Det at skifte den gamle bil ud med en nyere model vil kunne betyde en stor lettelse for miljøet og for familiens budget. En nyere bil, som endnu ikke er slidt, vil ikke nær så ofte skulle repareres, hvilket betyder færre dyre værksteds besøg. Dette vil tydeligt kunne mærkes i familiens økonomi – og det vil den store besparelse på benzin eller diesel også.

Nyere motorer, som findes i moderne biler, er designet til en langt mere optimal udnyttelse af det tilførte brændstof. Ældre motorer, som samtidig er slidt, vil kræve langt mere benzin eller diesel – og derfor vil besparelsen på denne post være ganske substantiel. Og vælger du at investere i en el eller hybrid bil, vil du kunne mærke forskellen endnu tydeligere.

Få råd til din nye bil med et fordelagtigt bil lån

Det er som oven for nævnt de færreste, som har råd til at betale en ny bil i rede kontanter. Derfor er et bil lån en oplagt mulighed, når familien skal have ny bil. Med et bil lån har du mulighed for at optage lån på større beløb end ved et almindeligt forbrugslån – og til en lavere rente. Læs mere, og ansøg om at låne til bil, på ikanobank.dk