Få professionelle og erfarne boligadvokater i ryggen

27 januar 2017
Amalie

At skulle købe egen bolig for første gang er en betydningsfuld beslutning. Der er ikke alene tale om en stor økonomisk investering, som i langt de fleste tilfælde kræver en form for lån. Nej, det handler også om det sted, man kommer til at tilbringe de mange næste år af ens liv, og ofte stedet, hvor man vil stifte familie og se den vokse. Derfor er det kun naturligt, at boligkøbere er ængstelige, og ønsker den bedst mulige handel uden uforudsete bump i vejen undervejs. Handlen skal dermed helst være i gode hænder – og her kommer en boligadvokat ind i billedet.

Trods det faktum, at der allerede er en ejendomsmægler involveret, som står for kontakten mellem de to parter, betyder det ikke, at man som køber nødvendigvis kan anse ens sag for håndteret på bedst mulige vis. Som ejendomsmægler kan man kun varetage en enkelt parts interesser – og denne part er naturligvis sælger, da denne betaler ejendomsmæglerens løn. Derfor bør man som køber se sig om efter sin egen støtte i handlen i form af en dygtig ejendomsmægler, som ikke alene kan hjælpe med det juridiske i handlen, men som også kan være med til at skabe sikkerhed og overblik for køber, så denne føler sig i trygge hænder. 

Bor man i Odense, eller er man på vej til at bosætte sig der, kan man med fordel kontakte Hviid Advokater. Hviid Advokater er ikke alene boligadvokat i Odense, men i hele landet, og har dermed enorm erfaring at trække på, når det kommer til behandling af hver enkelt sag. Med 27 års erfaring har Hviids team prøvet alt, og står altid klar til at hjælpe med den næste sag; mere end 12.000 gange har Hviids advokater været centrale aktører i succesfulde bolighandler. Hos Hviid specialiserer advokaterne sig, og man vil derfor kunne opleve en service ud over det sædvanlige, hvor den boligadvokat, der står for ens sag, har en enorm kendskab inden for området. 

Hviids filosofi omfatter blandt et ønske om at gøre juridisk hjælp lettilgængeligt. Som potentiel klient hos Hviid vil man derfor kunne få første samtale gratis og ganske uforpligtende. Under samtalen vil Hviids team arbejde for at finde ud af, hvordan man bedst muligt kan hjælpes i den givne situation. Vælger man at gå videre med Hviid som sin samarbejdspartner, vil man blive tilbudt en fast lav pris, som er til at regne med, og som derfor ikke først dukker op til slut i processen som en ubehagelig overraskelse. For denne konkurrencedygtige pris bliver Hviids team ens uvildige juridiske vejledere i købet. Det vil sige, at Hviid kun har klientens bedste interesse for øje, uden nogen form for skjult dagsorden. Man garanteres derimod gennemsigtighed, professionalisme og tryghed. 

 

 

 

 

Flere Nyheder