Få hjælp til design af en billig hjemmeside

Få hjælp til design af en billig hjemmeside

Som mindre virksomhed uden online salg kan man godt komme i tvivl om hvorvidt det overhovedet giver mening at investere i en hjemmeside. Måske tænker du, som har en lille tømrer eller murer virksomhed, eller måske driver et revisor eller advokat firma, at en hjemmeside måske er lidt overkill i forhold til netop din virksomhed. Men du må endelig ikke tage fejl på dette punkt. En hjemmeside er dit digitale visitkort ud imod verden.

I en tid, hvor konkurrencen er utroligt skarp, er det virkelig vigtigt at have en solid online tilstedeværelse. En flot og vel designet hjemmeside, som dukker op i søge resultaterne på eksempelvis Google, er et absolut must for selv en lille virksomhed. Din tilstedeværelse på de online medier kan betyde store forskelle i forhold til kunde tilvækst og lead generering.

Du vil med en hjemmeside kunne formå at tiltrække flere kunder- og faktisk også fastholde de eksisterende. Med en hjemmeside får du nemlig masser af muligheder for at kontakte dine kunder, eksempelvis via nyhedsbreve, som kunder og leads kan tilmelde sig via hjemmesiden. Og så kan du samtidig bruge din hjemmeside til at fortælle om virksomhedens speciale områder og kompetencer, hvilket altid er en forretningsmæssig fordel.

Hvad koster en hjemmeside?

Måske har du endnu ikke investeret i en hjemmeside, fordi du frygter, at der vil være tale om en større økonomisk udskrivning end du umiddelbart kan overskue. Du behøver dog ikke have så mange betænkeligheder. En hjemmeside, som måske kun består af en hovedside og op til fem undersider, dækker dine behov 100% – og behøver ikke at koste spidsen af en jetjager, du skal blot finde det rette bureau.

Hos Dam Studio ApS kan du altid få et tilbud på en billig hjemmeside, som er både flot og funktionel. Du kan læse mere på hjemmesiden damstudio.dk