Det smukkeste trægulv med en gulvafslibning Hellerup

30 september 2018
Astrid Pedersen
Det smukkeste trægulv med en gulvafslibning Hellerup

Er du bosat i det eksklusive og natur skønne Hellerup, og er dit hjem stadig i besiddelse af de originale trægulve fra den gang boligen blev opført? Så kan du betragte dig selv som en rigtig heldig kartoffel! Originale trægulve – især hvis de findes i hele boligen – repræsenterer en kæmpe værdi. For det første passer de perfekt til boligen, da de blev lagt, samtidig med at bygningen blev opført. For det andet er træ bare det bedste materiale til gulve – det er smukt at betragte, og behageligt at betræde. Og for det tredje ville et tilsvarende trægulv anno 2018 stå i en mindre formue, hvis det skulle lægges fra nyt.

Pas godt på dit lækre, originale trægulv – det betaler sig

Derfor bør du være opmærksom på dit trægulvs behov. Mange trægulve – især de, der har modtaget behandling med sæbe eller lud i forbindelse med en gulvafslibning – er særdeles pleje krævende, og skal vaskes med specielle sæber, som virker plejende og opfrisker beskyttelsen af træværket. Forsømmes denne rutine, bliver træet lynhurtigt slidt, da træværket blottes for omverdenen og tørrer ud. Dermed bliver træets overflade meget sårbar og modtagelig over for eksempelvis støv og snavs, som trædes ned og aflejres i træværket. Spildte væsker vil opsuges og danne grimme pletter – og solens stråler vil yderligere udtørre træet, og blege det til en gullig nuance.

Giv trægulvet livet igen med en skånsom gulvafslibning

Hvis du oplever ovenfor stående symptomer, betyder det, at det er på tide med en gulvafslibning. En gulvafslibning er en skånsom procedure, hvor kun det allerøverste lag af træværkets overflade fjernes – og med dette misfarvninger, ridser, skrammer og skjolder. Efter en grundig efterbehandling vil dit trægulv modtage en efterbehandling, som beskytter træværket, og får gulvet til at fremstå strålende og ensartet. Du kan finde din professionelle fagmand til gulvafslibning Hellerup på Gulvkanonen.dk

Flere Nyheder