Det er ikke på ejendommens vicevært i skal spare penge

Den rette vicevært er guld værd for ejendommen og kan spare bestyrelsen for mange penge da han ofte er den der kender ejendommen bedst. Han kan i nogle tilfælde selv udføre udføre mindre reparationsopgaver eller han kan gøre opmærksom på områder af ejendommen der kan blive repareret inden det kan ende med at blive endnu dyrere for ejendommen. Du kan læse mere om ejendomsservice her https://dahlin-ejendomsservice.dk/.

Han kan også være med til at skabe en god og rar stemning i ejendommen ved at være hjælpsom og tage de forskellige beboere seriøse. At det at kunne få hjælp til småting af ejendommens vicevært kan få det til at være rart at bo i ejendommen. Det skal selvfølgelig være indenfor rimelighedens grænser og skal ikke misbruges.

Af finde den helt rigtige vicevært

Nå en bestyrelse skal vælge en vicevært er det en god ide, at starte med at lave en liste over de opgaver der skal laves i en prioriteret rækkefølge. Det giver jer en mulighed for at få de vigtigste opgaver løst, hvis der ikke er råd til dem alle.

Når i har styr på hvilke opgaver i gerne vil have løst bør i kontakte flere ejendomsservice firmaer og høre hvad de tager for at udføre opgaverne. Hvis muligt så få dem til at skrive hvad hver enkelt opgave koster. Det kan dog være svært da det ofte er en pakkeløsning. Men det vil give jer en ide om hvad hver enkel opgave koster og det kan måske være værd at finde en anden løsning.

Husk at den løsning i ender med at vælge skal være fleksibel, så der er rum til en isvinter, en stormflod med vand i kælderen eller hvad der må være af overraskelser, uden at det ender med at koste jer en mindre bondegård. Det er også en god ide at bede om referencer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *