Bevar stilheden under fiskeriet

25 april 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Fiskeri med godt fiskegrej er noget, som man kan nyde alene eller sammen med en ven og endda en hel klub.

Man kan gøre det på alle tider af døgnet, og alt efter hvad man gerne vil fange, så kan man også fiske mange forskellige steder.

Der er endda dem, som der rejser til udlandet for at fiske disse steder, så de kan prøve at fiske noget helt andet, end hvad de er vant til.

Her skal man så bare kende reglerne for, hvad man må fange, hvor meget, og hvad der er i sæson og ikke i sæson.

Og med øvelse bliver man bedre og bedre for hver gang, og selvom det kan blive en hyggelig snakkeklub, mens man står der sammen med nogle andre og ikke kan være på digitalt, så er det vigtigt, at man forsøger at være så stille som muligt.

fiskeri

Stilheden fungerer under fiskeri

Det er nok ikke fordi, man står og plasker rundt i vandet, hvis man står derude, eller man har en musikstation med til at spille inde fra bredden, hvor man står, men selv høj tale eller at være lettere højrystet kan nogle gange skræmme fiskene væk.

Godt nok kan de fisk se lidt dumme ud, men der er en grund til, at de ikke er uddøde, for de kan godt regne ud, at hvad der plasker i vandet og støjer næppe er en ven.

Så man skal falde i et med omgivelserne og være tålmodige til, at fiskene har vænnet sig til, at man er inde ved bredden eller ude i vandet – specielt ved det sidste eksempel er det vigtigt at holde lydniveauet nede.

Det kan som nævnt tage lidt tid, inden fiskene er rolige ved, at du er så tæt på, og så begynder de at bide på krogen.

Det er jo sjældent, man får bid i første forsøg, for fiskene holder jo lidt afstand til at begynde med.

Flere Nyheder